„РИФ 4Х4 БГ” е асоциирана марка и ексклузивен представител за България на най-старата и престижна руска марка „РИФ”, произвеждаща елементи и аксесоари за тунинг на високопроходими автомобили и аксесоари за туризъм - сигурно и качествено силово оборудване, разработено с оглед на условията в Русия и адаптирано към конкретни модели руски и западни автомобили 4х4. „РИФ 4Х4 БГ” има за цел да популяризира и направи максимално достъпно за всички желаещи офроуд преживяването в България.

ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ


СИЛОВИ БРОНИ ЕЛЕКТРО ОБОРУДВАНЕ
СИЛОВИ ПРАГОВЕ LED Светлини
ОКАЧВАНЕ БАГАЖНИЦИ
ЗАЩИТНИ КОРИ ЛИФТ КОМПЛЕКТИ
ЛЕБЕДКИ АКСЕСУАРИ
„РИФ” е най-известната и стара руска марка, произвеждаща елементи и аксесоари за тунинг на високопроходими автомобили и аксесоари за туризъм. Началото бе поставено със сигурно и качествено силово оборудване, разработено с оглед на условията в Русия и адаптирано към конкретни модели руски и западни/източни автомобили 4х4. Това са силови предни и задни брони, Силови прагове, различни видове защити по шасито, експедиционни багажници, преносими шасита за лебедки, преходници за тегличи…
Всички продукти РИФ се отличават с високо ниво на качеството. Марката успешно се конкурира със световно известни производители в областта. Компанията не се спира на постигнатото, постоянно подобрявайки и попълвайки асортимента от силово оборудване и аксесоари, с единствената цел – да удовлетворява желанията на любителите на екстремния отдих.

ПРОИЗВОДСТВО

На територията на Руската Федерация и страните от СНГ производството на офроуд оборудване с марка „РИФ” продължава да е на най-високо ниво. В процеса са задействани високотехнологични японски заваръчни линии и металообработващо немско оборудване. Висококвалифицираният конструкторски персонал продължава да трупа опит и да се усъвършенства от момента на стартиране на производството през 2003 година. Екипът добре разбира какво и как да направи, за да удовлетвори желанията на клиентите си и да поддържа постоянно високо ниво на качеството, налагано от икономическите и пазарните условия за осигуряване на лоялна конкуренция. Цялото офроуд оборудване на „РИФ” отговаря на световните стандарти за безопасност. В производството се използват само висококачествени материали – стомани, тръбни профили, бои. Спазват се всички стъпки на технологичните процеси без заместващи операции, спестяващи отделни процеси при производството и нанасянето на покрития.
Към днешна дата също така е усвоено производството на светодиодна оптика, генератори с повишена мощност (150А), високопроизводителни електрически вентилатори, компоненти по окачването, хъбове, кевларени, буксировъчни и динамични въжета.
preloader